Najčešća pitanja


ČIME SE BAVI FM GROUP?
FM parfemi u svijetu predstavništva


http://www.fmworld.com/


FM GROUP sa sjedištem u Poljskoj bavi se distribucijom parfema od 2004. godine. Svoje poslovanje bazira na dugoročnoj tradiciji proizvodnje parfema tvrtke Perfand. 


Ideja o stvaranju ekskluzivne linije kozmetičkih proizvoda je rođena prilikom jednogodišnjeg boravka gospodina Artura Travinskog (glavnog izvršnog direktora kompanije FM Group) u Australiji, koja je po njegovom povratku u Poljsku i realizirana. On je uzeo u obzir više opcija za distribuciju svojih kozmetičkih proizvoda. Znanje i iskustvo specijalista MLM-a (Multi Level Marketing) uvjerili su ga da započne prodaju svojih proizvoda preko MLM sistema. 


To je počelo u rujnu 2004. godine, a poslije godinu dana prisutnosti na poljskom tržištu zbog ogromnog interesa za proizvode ove kompanije osnovana su predstavništva u Češkoj, Slovačkoj, Austriji, Madjarskoj, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Srbiji, Bugarskoj i Rumunjskoj. 


Prvi proizvodi u našu državu stigli su 2005. godine zbog, također, znatnog interesiranja i osnovana je prodajna mreža koja je u fazi razvoja i pruža unosan posao suradnicima. Naglo širenje FM Group-a nije slučajnost. Prodajnu mrežu grade ambiciozni, uglavnom mladi ljudi, koji se trude udovoljiti zahtjevima kupaca i da im proizvodi kompanije uvijek budu dostupni i to po najpovoljnijim mogućim cijenama.
FM Group svoje proizvode plasira u jedinstvenom pakiranju i pod imenom FM Group, za razliku od najpoznatijih svjetskih kuća parfema, koji zadržavaju prava korištenja imena, pa i dizajna svojih proizvoda.
FM Group ima sklopljen ugovor sa njemačkom tvrtkom koji je u ovoj branši najveći svjetski proizvođač koncentrata najpoznatijih parfema. Na osnovu certifikata koju je ta tvrtka dala FM Group-u naši kupci imaju garanciju o porijeklu i vrhunskoj kvaliteti proizvoda. Naši proizvodi su stvoreni za kupce svakog uzrasta, zadovoljavaju svačiji ukus. FM Group Vam nudi proizvode visoke kvalitete, savršene u svakom pogledu, sa širokom paletom izbora mirisa: orijentalni, šumski, voćni, cvjetni...
Naše osnovno načelo je da nam klijenti budu sretni i zadovoljni. Ne bojimo se izazova jer smatramo da i nemoguće postaje moguće. Nadamo se da ćete se odlučiti za suradnju sa nama. Zauzvrat Vašem povjerenju mi garantiramo profesionalnost, točnost i vrhunsku kvalitetu ponuđenih proizvoda.


1. ZBOG ČEGA JE TAKO IZNIMNO NISKA CIJENA ? 

Od ukupne cijene parfema, cijena mirisa iznosi samo nekoliko postotaka. Ostalo se sastoji od marketinga, reklame, pakovanja, logistike te maloprodajne koristi.
S tim troškovima ne treba računati kod FM parfema i zato do svojeg omiljenog mirisa možete doći po tako povoljnoj cijeni.
FM parfemi nalaze se u uniformiranom pakovanju (čime je trošak pakovanja sveden na minimum), jedan kod na kutiji određuje koji je miris unutra.
Esencija i proizvodna tehnologija su ORIGINALNI !
Prozvodi Federica Mahore imaju koncentraciju mirisa 20%.
To i službeno jamči stručna potvrda izdana 24. ožujka 2005. godine.


 ZAŠTO VRIJEDI KUPOVATI PROIZVODE FM GRUPE?

Zato što kupci dobivaju kvalitetu koju očekuju po puno povoljnijoj cijeni, samo zato što ne dolazi u originalnom pakiranju.
Izvorno su proizvođači parfemima ciljali na bogatije slojeve. 
Prodajom mirisnog ulja, njihovi parfemi postali su pristupačni svima. Tako ih sve više počinje upotrebljavati parfeme, istina, ne u originalnom pakiranju, ali očekivane kvalitete!


FEROMONI - Što su feromoni i kako djeluju?

Feromoni su sitne i vrlo moćne čestice. Putuju kroz zrak i stimuliraju živce u nosu. Signali se prenose do mozga i potiču djelovanje kemijskih reakcija koje rezultiraju snažnom privlačnošću između dvije osobe. Posljednjih godina feromoni su postali važan predmet naučnih istraživanja kako bi se dokazalo na koji način utječu na seksualni život ljudi. Zajedno sa testosteronom, feromoni utječu na buđenje seksualne želje i aktivnosti u dugotrajnim vezama. Čak i kada ljudi nađu partnera koji je njihova srodna duša, oni i dalje preko feromona primaju signale drugih ljudi. Feromoni su, dakle, odlučujući faktor u privlačnosti ili odbojnosti koju ljudsko biće može osjetiti prema nekom drugom.

FM Group u svojoj ponudi ima parfeme sa feromonom za žene i muškarce.

Parfem za žene s feromonima, 30 ml.
Cijena: 114,00 Kn
F18 - Chanel / Coco Mademoiselle.
F23 - Cacharel / Amor Amor.
F33 - Dolce Gabbana / Light Blue.
F81 - Donna Karan / DKNY Be Delicious.
F97 Gucci Rush 2 – Gucci
F98 - Mexx / Mexx Woman.
F101 Armani Code

Parfem za muškarce s feromonima, 50 ml.
Cijena: 114,00 Kn

F52 - Hugo Boss / Boss.
F56 - Christian Dior / Fahrenheit.
F92 - Davidoff / Echo Davidoff
F94 - Adidas / Adidas Black.
F134 - Giorgio Armani / Acqua Di Gio.



 CERTIFIKAT ORIGINALNOSTI[engedely2.jpg]

Pretraži ovaj blog

O meni