Prirodna kozmetika

Prirodna kozmetika



Prirodni sapun za tijelo - 75 kn
Visoke kvalitete, ručno rađeni sapun od prirodnih sastojaka (98% prirodnih sastojaka, od čega 60% dolazi iz organskog uzgoja), organska baza, koja je temelj sapuna dobila je certifikat od Engleskih udruga i FrenchEcocert (institucije koje potvrđuje da se radi o organskom proizvodu). Visok sadržaj organskog glicerina pruža izuzetnu hidrataciju u koži, ekstrakt aloe, kokosovo ulje smanjuje iritaciju kože. Sastojci imaju specifične vlažne i umirujuće efekte bez dodataka umjetnih boja, konzervansa i kemijskih stabilizatora. Nakon korištenja koža koja ostaje glatka svilenkasta, svježa i voćnog mirisa.


Prirodna krema za tijelo 100 grama - 95 kn

 Zahvaljujući prirodnim sastojcima za svakodnevnu uporabu - kokosovo ulje omekšava kožu i usporava starenje kože, obogaćen vitaminima A, B, C, E i PP za poboljšanje izgleda kože i usporava proces starenja, bademovo ulje daje koži mekoću, minerale i nezasićene masne kiseline poboljšati će izgled kože, shea maslac i ulje avokada regenerira kožu, svježi voćni miris sa drvenastim prigušenim tonovima vodi brigu o suhih stanicama kože (laktove, koljena) bez umjetnih boja ili kemijskih stabilizatora.


Mat krema za lice 30ml 80kn


 Za svakodnevnu njegu kože i za sve tipove kože. Krema sadrži sastojke kako bi se postigla mekan, mat izgled s aloe verom, nudi umirujuće, restorativne učinke u sprečavanju iritacije, hijaluronska kiselina i vitamina E, naravno, obnoviti će sloj kože, a koža brzo upija emulziju kreme.




























































































































































Prirodni maslac za tijelo 65g
CIJENA: 212,00 kn


Nakon zagrijavanja, maslac mijenja strukturu u aromatično ulje za masažu sadrži najkvalitetnije prirodne sastojke, kao što je hranjivi shea maslac i mango maslac koji intenzivno smiruje kožu, štiti je od vanjskih utjecaja te od preranog starenja kože. prirodni pčelinji vosak obnavlja hidrolipidni sloj kože, te ju čini glatkom, čvrstom i ugodnom na dodir. Kokosovo ulje, kakao i bademovo ulje regenerira kožu i sprječava gubitak vode. Miris čokolade umočen u višnje razmaziti će vaša osjetila.


 

Pretraži ovaj blog

O meni